StoryEditorOCM
Domaći nogometreagirala policija

Armada i Funcuti se umalo potukli, u Rijeku stigli i BBB-i podržati Šibenik?

Piše SPORT SD
24. svibnja 2023. - 17:08

Čeka nas veliki spektakl, dalmatinsko finale Kupa s početkom u 19 sati između Hajduka i Šibenika. Organizacijske pripreme traju već tjednima, a čini se kao da se cijela Dalmacija slila u Rijeku.

Policija je na nogama, ovakve mjere osiguranja su nezapamćene, najavljene su i bespilotne letjelice i helikopter, spremni su i vodeni topovi. 

Utakmica je procijenjena visokorizičnom, a osim očekivanih Torcide i Funcuta koji dolaze uglavnom iz Dalmacije, stižu informacije da će Šibenčane doći podržati i Bad Blue Boysi, s kojima su Funcuti u prijateljskim odnosima. 

Dolaze kombijima i busevima, a predviđa se da će ih biti koliko i Funcuta, znači nekoliko stotina.

Tu je još i Armada, naravno, igra se u Rijeci, već su na društvenim mrežama objave kako večer uoči utakmice "patroliraju" gradom u velikim skupinama, a prema informacijama s Facebook stranice "Hrvatske navijačke skupine" skoro je došlo do sukoba između Armade i Funcuta na riječkom Korzu, ali na sreću je brzo reagirala policija.

Ovakvu mješavinu različitih navijačkih skupina na jednom mjestu stvarno se rijetko gdje ima prilike vidjeti i zato mjere osiguranja ne čude, nadajmo se da sve prođe u najboljem redu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 00:43