StoryEditorOCM
Domaći nogometgotova sapunica

Bila je baš koma posljednjeg dana: Perišić se na kraju odlučio, prihvatio je ponudu Coma i vraća se u talijanski nogomet

Piše R. R.
30. kolovoza 2024. - 23:29

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka te će svoj nogometni put u Comu. Još se samo očekuje službena potvrda ovog transfera no iz nekoliko raznih izvora je potvrđeno da je postignut dogovor i da će trener talijanskog prvoligaša Cesc Fabregas dobiti priželjkivano pojačanje.

Turbulentan je ovo bio dan za hrvatskog reprezentativca, sve je počelo rano poslijepodne objavom kako je Fiorentina odbila ponude menadžera koji su nudili Perišića, bez obzira na to što traže takav profil igrača nisu željeli uzeti iskusnog Hrvata. A onda je krenula lavina informacija.

Prvi se na temu Perišića oglasio Gianluca Di Marzio koji je napisao kako hrvatskog reprezentativca želi Monza. No, kojih dvadesetak minuta kasnije, Fabrizio Romano u istoj je rečenici spomenuo Genou i Perišića pa se tako nikako nije moglo pretpostaviti gdje će Perišić nastaviti karijeru. Pa je stigla vijest da je Perišić poslao odbijenicu Monzi i pretpostavilo se da je Genoa nova destinacija.  

Nakon nekog vremena, opet se oglasio Fabrizio Romano, samo što je on tada naglasio kako Perišića želi Como, a nedugo potom je došla potvrda i od brojnih drugih stručnjaka za transfere da je ta priča istinita.

U svakom slučaju bila je ovo napeta priča završnog dana prijelaznog roka u Italiji, tri kluba su ušla u foto-finiš za angažman hrvatskog reprezentativca, a Como je izašao kao pobjednik. 

O detaljima ugovora će se vjerojatno doznati nešto više narednih dana kada sve bude i službeno potvrđeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:58