StoryEditorOCM
Domaći nogometzabrinut za modre

Bivši član Uprave Dinama: ‘Ako Hajduk bude prvak, napit će se i shvatiti da ne mogu igrati Ligu prvaka‘

Piše Sport SD
31. siječnja 2024. - 10:36

Bivši član Uprave Dinama Krešimir Antolić u razgovoru za RTL komentirao je najnovija zbivanja u Maksimiru, odlazak Zvonimira Bobana iz UEFA-e, pričao je i o Zdravku Mamiću, a dotakao se i Hajduka.

- Hajduk već dugo nije konkurent Dinamu, Dinamo je planeta za sebe u hrvatskom nogometu, Hajduk je s novim menadžmentom, ajmo reći s postojećim predsjednikom, napravio određene iskorake, jer Jakobušić je složio klub, ali ako Dinamo bude samo normalan, i dalje ima najkvalitetniji igrački i bez problema će biti prvi.

Na pitanje što ako Hajduk bude prvak, Antolić je odgovorio:

- To će doprinijeti tome da Jakobušić dobije novi mandat, da se Dalmacija napije i to dobro proslavi, da se zapale tisuće baklji. A kad se ujutro probude, oni su 152. klub Europe i mogućnost da igraju Ligu prvaka im je gotovo pa nikakva. Prema tome jednostavno ne vidim čemu takvo veličanje te strategije, jer ja kažem ponovno mislim da je ta strategija vrlo kratkoročna.

Cijeli razgovor pročitajte OVDJE.

Antolić otišao je iz Dinama u ožujku prošle godine. Nakon susreta četvrtfinala hrvatskog Kupa između Dinama i Lokomotive održana je sjednica Izvršnog odbora maksimirskog kluba, a odlučeno je da Krešimir Antolić i Amra Peternel više nisu u Upravi Dinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 05:11