StoryEditorOCM
Domaći nogomet‘Ne znamo odakle im‘

Turci objavili veliki Livakovićev transfer, sve ekspresno demantirano: ‘Uopće nije bilo govora o tome‘

Piše SN
25. lipnja 2024. - 19:02

Dan nakon nevjerojatnog 1:1 remija Hrvatske i Italije, zbog kojeg će Vatreni najvjerojatnije završiti svoj put na Euru u Njemačkoj, u turskim medijima pojavila se informacija prema kojoj je Jose Mourinho prihvatio prodati Dominika Livakovića.

Kako navodi Fotomac, portugalski stručnjak odlučio je prihvatiti nedavno pristiglu ponudu škotskog Celtica, a riječ je o cifri od 9 milijuna eura.

"Škotski Celtic pokucao je na vrata Fenerbahçea za iskusnog vratara s transferom od 9 milijuna eura. Nakon što je i Liva htio otići, ova ponuda je prihvaćena. Službeno priopćenje bit će objavljeno uskoro.", navode Turci.

Isti izvor navodi da Mourinho već ima i spremnu zamjenu za Livakovića. U klub bi tako trebao stići Mattia Perin, rezervni golman Juventusa koji u Staroj dami nema previše prostora za igru, pošto je startni vratar kluba Wojciech Szczęsny. U Fenerbahče bi trebao stići bez odštete.

image
Ronny Hartmann/Afp

Nedugo nakon što se medijskim prostorom proširila ova vijest, redakciji Sportskih novosti javio se Stipo Dubravac, PR menadžer Dominika Livakovića i demantirao nam turske medije.

- Potpuno netočno. Slobodno napišite da smo službeno demantirali ovu neistinu. Ne znamo odakle im to, uopće nije bilo govora o tome - kazao nam je Dubravac koji se oglasio u ime hrvatskog reprezentativca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 21:31