StoryEditorOCM
Domaći nogometsretan i zadovoljan

Čabraja nakon boda protiv Hajduka: ‘Šteta što je Mbappé potpisao za Real, vjerojatno bi došao kod nas‘

Piše Slaven Alfirević
11. kolovoza 2024. - 21:34

Silvijo Čabraja je izvukao adute mladosti iz rukava i na kraju ga je rezultat poljubio. Zasluženo. Ovako je govorio trener Lokomotive:

- Mislim da smo prvo poluvrijeme bili bolji, dominirali, mogli voditi i dva gola razlike. Kada ne zabiješ, primiš. Mogu biti zadovoljan bodom. Mislim da smo za nijansu bili bolji od Hajduka - rekao je Čabraja.

Jeste li iznenadili Hajduk?

- Ne znam koliko smo iznenadili Hajduk. Ovo mi je četvrta godina u Lokomotivi i mi imamo svoj stil. Stajali smo im jako blizu, to je vrlo važno. Imamo mlade igrače, Fetai je dobro sve pohvatao, a 2005. godište je, mali Baždarić koji je ušao, je godinu mlađi 2006... Hajduk vjerojatno ima svoje probleme. Možda nije očekivao da ćemo mi htjeti igrati nogomet - Čabraja je shvatio da je trenutak da se može i našaliti. Ima i pravo.

U formi je bio na pitanje hoće li se pojačati:

- Šteta što je Mbappe potpisao za Real, vjerojatno bi došao kod nas. Iz naših vlastitih snaga izvlačimo maksimum. Morali bismo malo proširiti roster. Goričan nam ima već dva žuta kartona. Izmislili smo i Mirka Suška, bio je godinu dana na posudbi u Sesvetama. On je 2004. godište, ugodno me iznenađuje. Šotiček je godinu dana ulazio, trebalo mu je dosta vremena da postane ono što je bio (a sad je već u Baselu, op. a.) - pričao je Čabraja, presretan sa 1:1. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 05:27