StoryEditorOCM
Domaći nogometriječ izbornika

Dalić opleo po sucima: To nema veze s isključenjem! Napravili su dvije kardinalne greške na našu štetu‘

Piše SN
15. listopada 2024. - 23:46

Prvo pitanje za izbornika Zlatka Dalića nakon ludog (3:3) remija u Poljskoj bilo je - isključenje Livakovića...

‘Ono što sam ja vidio na snimci nema veze s isključenjem. Livaković je ispucao loptu tri metra prije Lewandowskog i zakačio ga. To nije isključenje. I u prvom poluvremenu kod prvog gola Poljaka bio je prekršaj na Matanoviću. To su dvije kardinalne greške", rekao je izbornik u jednom dahu, a na pitanje jesu li suci zakinuli Hrvatski odgovorio je ovako:

image
Damir Krajac/Cropix

"To su bile sudačke greške, neću reći da su nas zakinuli. Mi smo zapravo zakinuli sami sebe. Imali smo 3:1 i vratili Poljsku u utakmicu opet našom greškom. Utišali smo publiku, odigrali fantastičnih pola sata i onda primimo taj drugi gol. Ali opet, na kraju smo pokazali karakter. Da nam je netko prije početka ovog jesenskog ciklusa ponudio četiri boda, objeručke smo prihvatili", rekao je Dalić, prenose Sportske novosti.

"Ova momčad se još uvijek stvara, slaže. Kažem, bez obzira na to, ne smiju nam se događati ovakvi propusti, ali ne mogu gledati negativno. Moramo biti pozitivni, imamo rezultat, stvaramo reprezentaciju i nema mjesta nezadovoljstvu i panici. Dobili smo četiri, pet fantastičnih igrača koji će biti hrvatska budućnost i to nas veseli. Ja nisam nezadovoljan", zaključio je izbornik u izjavu za kamere Nove.tv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 23:47