StoryEditorOCM
Domaći nogometdinamo osvojio kup

Dok je Zajec govorio o jednoj od najdražih pobjeda, Mišković je ‘ispalio‘: ‘Nemojte me pitati glupa pitanja‘

Piše Sport SD
23. svibnja 2024. - 06:44

Osim trenera Sergeja Jakirovića i Željka Sopića, nakon finala Hrvatskog kupa između Rijeke i Dinama (1:3) dojmove su saželi i predsjednici klubova.

I dok je Velimir Zajec govorio o jednoj od najdražih pobjeda, zaslugama igrača i navijača te vjeri u još bolju sutrašnjicu, Damir Mišković nije imao pregršt razloga za razgovor u svijetlom tonu, no istaknuo je radost odigranom sezonom. Predsjednik Rijeke oglasio se za RTL, čiji ga je reporter podsjetio da je prije utakmice istaknuo kako je Rijeka bolja momčad od Dinama - pišu Sportske novosti.

- Dinamo je zaslužio duplu krunu. Da, ranije sam izjavio da smo mi bolji, pa neću valjda dan prije utakmice reći da smo lošiji. Idemo dalje, zadovoljan sam sezonom. Imamo dobru momčad i pokazali smo to drugim mjestom. Dinamo je bolji, pokazao je to u svim utakmicama. Naša najbolja ekipa su navijači, svih ovih godina. Tužan jesam, razočaran nisam, svi uključeni su dali sve od sebe - kazao je Mišković.

image
Ronald Goršić/Cropix

Potom je uslijedilo pitanje o budućnosti Željka Sopića, koji je ranije kazao da neće ocjenjivati svoju sezonu, već da je to zadatak uprave kluba.

- O treneru sad ne želim pričati. Bit ću sad pristojan. Nije vrijeme ni mjesto, nemojte me pitati glupa pitanja da ne moram glupo odgovarati - zaključio je Mišković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 01:50