StoryEditorOCM
Domaći nogometbizarni napad

E to je bio mobitel, Dinamov vratar otkrio kojim su ga ‘telefonom‘ gađali na Poljudu, djeca mu još tipkaju na njega

28. rujna 2023. - 14:56

U nedjelju se na Poljudu igra najveći derbi hrvatskog nogometa Hajduka i Dinama, a o njemu je naravno bilo razgovora i u emisiji ‘Studio SuperSport HNL‘ koja se emitira na MAXSport 1 kanalu. Voditelj Anđelko Kecman načeo je između ostalih i temu derbija. Spominjao je Kecman kako se baš veseli derbiju, kako će s guštom otići na Poljud, pričao o prazniku nogometa. Potom je upitao jednog od gostiju u studiju, bivšeg vratara Dinama Ivana Kelavu (35), koje je najljepše rekvizite, ‘suvenire‘ tijekom karijere ponio s Poljuda.

- Tenisica, mobitel... Time su me sve gađali! – ‘ubio‘ je odgovorom Kelava, nasmijao sve. Drugi gost u emisiji, bivši veznjak Rijeke Mate Maleš koji je na početku karijere bio u Hajduku, je kazao.

- Nisam imao baš takvih iskustava.

image
Damir Krajač/Cropix

Kecman se divio kako su se počinitelji preko atletske staze koja je uz travnjak uopće uspjeli dobaciti do gola. Ali i nastavak priče o tome bivšeg vratara ‘modrih‘ Kelave mogao je ponovno poprilično nasmijati gledatelje.

- Samo me zanima kako se gospodin, pretpostavljam da je u pitanju gospodin jer je bio malo veći broj tenisice, uopće vratio kući?! A djeca mi se i dan danas igraju tim mobitelom. To je bila ona neka stara, klizna ‘Motorola‘. Skupio sam i kovanica s utakmica... - pohvalio je Kelava dok su se Maleš i Kecman ‘kidali‘ od smijeha.

- Tada se mogla otvoriti stambena štednja uz povoljne kamate – dodao je Kecman.

image
Vojko Bašić/Cropix
image
Vladimir Dugandžić/Cropix
image

Vratar Dinama Ivan Kelava u svibnju 2009. godine slavio je osvajanje kupa na Poljudu

Paun Paunović/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 18:32