StoryEditorOCM
Domaći nogometnakon pauze

Igor Jelavić, poznat kao i ‘ujak Ivana Perišića‘, ima novi trenerski angažman: ‘Vratio sam se staroj ljubavi‘

Piše Slaven Alfirević
26. listopada 2023. - 21:13

Igor Jelavić, u posljednje vrijeme poznatiji kao ujak Ivana Perišića vratio se trenerskom poslu, preuzeo je treniranje kadeta Zmaja iz Makarske i to je samo po sebi vijest, crtica koju vrijedi zabilježiti za kroniku dalmatinskog nogometa.

Omišanin ima novi angažman, a ovaj put nećemo s Igorom o nećaku mu Ivanu, neka se Perišić oporavlja od teške ozljede. Par redaka u rubrici dalmatinskog nogometa posvetit ćemo baš Jelaviću.

Bivši nogometaš Hajduka i Rijeke i Zagreba, a prije toga Splita i Solina, ali i trener koji je svojedobno spašavao Posušje i bio u stručnom stožeru Marsonije kod Miroslava Buljana u Slavonskom Brodu, te u omladinskim pogonima Hajduka i Rijeke i Pomorca iz Kostrene, sad je u redovima - Zmaja.

Postao je trener kadeta:

- Nakon pauze još od doba korone vratio sam se konačno staroj ljubavi, trenerskom poslu. Zahvalan sam rukovodstvu Zmaja na povjerenju, predsjedniku Bebeku, direktoru Rašiću, te šefu škole Matešanu, mom bivšem igraču u Posušju - rekao nam je.

Jelavić je bio i na seminaru svih dalmatinskih trenera u Makarskoj ovog četvrtka, razgovarao s Ivanom Gudeljom, instruktorom HNS-a za Dalmaciju, inače suigračem u Hajduku osamdesetih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 14:56