StoryEditorOCM

Joško Jeličić komentarima tijekom emisije zgrozio Srbiju, sada se oglasio HRT, ovo je njihov odgovor

Piše Klara Rožman/JL
14. lipnja 2024. - 13:09

Ističemo kako stavovi koje je Joško Jeličić iznio u našoj uvodnoj emisiji posvećenoj Europskom prvenstvu u nogometu nipošto nisu stavovi HRT-a - kažu iz HRT-ovih Komunikacija nakon što smo ih upitali što na HRT-u misle o skandaloznom ispadu bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca, donosi Jutarnji list.

Jer Jeličić, koji će za HRT prvenstvo pratiti kao stručni komentator, ‘zablistao‘ je već u najavnoj emisiji emitiranoj u četvrtak kada je u televizijskom studiju ispalio:

- Mi nemamo brzinu, dubinu ni izolacijske igrače. Nemamo jer nam je takva genetika, a nismo bili ni kolonijalna sila. Tko je brz u Španjolskoj? Lamine Yamal i Noci Williams. U Francuskoj neću ni spominjati, a Jeremy Doku u Belgiji. Hoćemo li slati djecu u Afriku umjesto u Irsku? S obzirom na podatke Hrvatske udruge poslodavaca, projekcija je da će za dvije godine kod nas biti 400.000 Nepalaca, ovih, onih… Ne da nećemo dobiti na brzini, nego ćemo izgubiti na skok-igri - kazao je Jeličić dok su se u studiju na to samo nasmijali.

O Jeličićevoj predstavi pisali smo ranije:

Nogometni razgovor na HRT-u digao prašinu u Srbiji, prozvali su to sramotom i pitaju se: ‘Ima li ovaj čovjek stida?‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 17:54