StoryEditorOCM
Domaći nogometnema puno opcija

Kraj afere na Rujevici? Rijeka našla ‘zamjenu‘ za Selahija, otvara se prilika Hajduku

Piše SPORT SD
23. prosinca 2023. - 12:15

Lindon Selahi vjerojatno je odigrao svoje posljednje minute za Rijeku. Bez obzira dogovore li se njegov novi menadžer i klub oko eventualnog produžetka ugovora, teško je za vjerovati da bi predsjednik Damir Mišković, nakon što je u dva navrata dobio "rogove" i lažna obećanja, prešao preko vlastitih principa i "stiska ruke", pišu Sportske novosti.

Karijera donedavnog zadnjeg veznog Rijeke, koji je u Sopićevoj formaciji samostalno igrao zadnjeg veznog igrača, može se stoga razviti u dva smjera: prvi je onaj koji Selahi definitivno želi izbjeći, a to je sjedenje na tribinama i samostalno treniranje do 15. lipnja, odnosno do isteka ugovora s Rijekom, a drugi je produžetak suradnje na obostrano zadovoljstvo i ekspresna prodaja na još veće zadovoljstvo svih zainteresiranih strana.

Podsjećamo, krajem prošlog mjeseca se pisalo u medijima da ga žele i Hajduk i Dinamo, a nakon što je igrač odbio potpisati novi ugovor, izbačen je iz momčadi. No, nakon toga je viđen na zabavi koja je organizirana za igrače i zaposlenike kluba, tamo je i razgovarao s Miškovićem, a čini se da je to samo pogoršalo odnose:

- Što se mene tiče, to je gotova priča, ja sam svoje rekao. Stisnuli smo si ruku jedanput, pa onda drugi put. Dosta mi je stiskanja ruku i govorenja da je sve u redu, a treći dan izlazi nešto drugo. Normalno, nikakav bed. Svatko od nas ima pravo na kraju dana napraviti što hoće, ali kad se ja dogovorim s nekim i stisnem ruku, to mi je važnije nego potpis. Naravno, ja ne bih sad njega opterećivao s time, jer mislim da je on zbilja htio potpisati i ostati. A onda, s kim on radi ili ne radi, ja ne znam, njegovog menadžera nitko nije upoznao. No, ako netko želi potpisati ugovor s Rijekom, onda bi se trebao upristojiti i doći u klub poslije tri godine koliko je Selahi u klubu - rekao je Mišković

Rijeka, s druge strane, ne mora brinuti oko njegovog nasljednika. Riječko dijete, mladi reprezentativac i veznjak momčadi s Kvarnera, Veldin Hodža, već je i prošle sezone naznačio svoj ogromni potencijal, a izostankom Selahija, posebice u posljednjem dvoboju protiv Rudeša, pokazao je da itekako može odigrati tu poziciju, što samostalno, što u paru kako je to svojevremeno radio upravo sa Selahijem.

Odlaskom, odnosno suspenzijom Selahija do isteka ugovora, Veldin Hodža trebao bi biti novi korektor vezne linije, spona između obrane i napada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 21:28