StoryEditorOCM
Domaći nogometPrelomili su

Ljubav cvjeta u Maksimiru, Dinamo objavom ‘počastio‘ navijače: najveći dragulj kluba ostaje na Maksimiru

Piše SN
31. kolovoza 2024. - 09:04

Dinamo je prelomio, Martin Baturina ostaje u klubu! Vijest je to koja se nalazi na službenim stranicama kluba, a mi je prenosimo u cijelosti, pišu Sportske novosti.

Izjava predsjednika GNK Dinamo Velimira Zajeca o statusu Martina Baturine:

“Kao klub, svjesni smo interesa koji Martin izaziva na tržištu, a pristigle ponude za njega bile su izuzetno korektne. Međutim, nakon temeljite analize i razgovora unutar kluba, donijeli smo odluku da Martin Baturina ostaje u Dinamu. Za nas, Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje UEFA Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na najvećoj europskoj sceni.

image
Josip Bandić/Cropix

U ovom trenutku izuzetno smo zadovoljni izgledom naše momčadi i vjerujemo da upravo s ovakvim sastavom možemo ostvariti velike stvari. Odluka da Martin ostane dio Dinama nije samo sportska, već i strateška. Zajedno s njim, vjerujemo da možemo ostvariti sve ciljeve koje smo si postavili za ovu sezonu. Uvjereni smo da će navijači prepoznati značaj ove odluke i nastaviti pružati podršku našem klubu u svakom koraku.”, piše u priopćenju.

image
Tomislav Krišto/Cropix
image
Josip Bandić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:58