StoryEditorOCM
Domaći nogometmalo o bjeguncu

Mišković o Mamiću: ‘Njegova situacija nije laka, ne daj Bože nikome. Fotografija? Što da ja sad svakom sve objašnjavam?‘

Piše SPORT SD
19. listopada 2023. - 14:34

Predsjednik Rijeke i dopredsjednik HNS-a, Damir Mišković, gostovao je u A1 Nogometnom podcastu, gdje se dotaknuo mnogih tema, između ostaloga i odnosa s pravomoćno osuđenim bjeguncem od hrvatskog pravosuđa, Zdravkom Mamićem.

- Naš profesionalni odnos bio je fer i korektan, obostrano poštovanje. S kim sam trebao pregovarati oko igrača Dinama ako ne s njim? Savezništvo? Ma koje savezništvo. Kad smo ih "klepili" za prvenstvo, kup i superkupm bili su ljuti kao svatko kad izgubi. Uostalom, 2017. smo uzeli titulu jer smo mi bili stvarno dobri, a oni su kiksali u Koprivnici u sudačkoj nadoknadi. I uzeli smo taj naslov, ne s 20 nego, s dva boda više od njih. Da nisu izgubili u Koprivnici, bili bi prvaci. I onda se pričalo da smo pustili prvenstvo... Ma kakvo puštanje, pa ne bi ni on ni ja rođenoj materi pustili - rekao je Mišković pa se osvrnuo i na poznatu fotografiju na kojoj mu osuđeni kriminalac pridržava kaput.

- Uopće nismo bili s njim i njegovim društvom te večeri nego s vaterpolistima, vezano za Opatijsku inicijativu. Ja sam izašao van zapaliti, oblačim kaput i telefoniram, i dogodi se ta fotografija. I što da ja sad svakome sve objašnjavam? Sad se čujemo rjeđe. Puno rjeđe. Razmijenimo čestitke za Božić, Uskrs i Novu godinu. Njegova situacija nije laka, ne daj Bože nikome, ali to je njegov život.

Cijelo gostovanje Miškovića pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 09:09