StoryEditorOCM
Domaći nogometčeka se odgovor

Misteriozna objava zagolicala maštu navijača: Na istom mjestu Ivan Perišić, Bruno Petković...

Piše Gradimir Đukarić/SN
12. ožujka 2024. - 18:43

Hrvatski nogometni savez otvorio je TikTok profil i misterioznim videom najavio da za fanove hrvatske reprezentacije priprema nešto "novo i uživo".

U zagonetnom videu su prikazane siluete nekih od najvećih zvijezda hrvatske reprezentacije - Luke ModrićaIvana PerišićaBrune PetkovićaJoška Gvardiola te Matea Kovačića. Najava je to velikog događaja koji će se u City Center one East u Zagrebu održati 18. ožujka, nekoliko dana prije nego što reprezentacija otputuje u Ujedinjene Arapske Emirate gdje će igrati međunarodni W Cup, pišu Sportske novosti.

@hns.family

HNS. Nešto novo. Uživo!

♬ original sound - hns.family

O čemu je riječ možemo samo nagađati, hoće li možda biti promovirani dresovi u kojima će reprezentacija igrati na Europskom prvenstvu? Na odgovore ćemo morati sačekati još šest dana. Inače, kako su priopćili iz HNS-a na samom događaju posjetitelje očekuje bogat sadržaj, pri čemu glavni program počinje u 18 sati. Prisutni će moći uživati u zabavnim igrama s voditeljima, koncertima Tihe Orlića i Opće opasnosti, te pozdraviti naše reprezentativce koji će se pridružiti pjevačima na pozornici.

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 18:40