StoryEditorOCM
Domaći nogometoglasio se

Nakon teških kritika Zlatka Dalića javio se i Bruno Petković; Što je htio poručiti izborniku?

Piše SPORT SD
16. lipnja 2024. - 22:47

Dan nakon teškog poraza od Španjolske na otvaranju Eura Zlatko Dalić održao je konfereciju za medije u kojoj je odgovarao na pitanja vezana za veliki debakl Hrvatske.

Bio je Dalić nervozan, nervirali su ga fotografi na pressici, škripanje dasaka na podu, ali najviše je u medijima odjeknula njegova primjedba upućena Brunu Petkoviću.

Pred kraj utakmice, Bruno Petković se nakon greške u redovima Španjolske našao pred praznim golom, ali je pao nakon kontakta s Rodrijem. Dosuđen je jedanaesterac za Vatrene kojeg je Petković promašio iskoristiti. Ovako je izbornik Dalić prokomentirao te trenutke:

- To je isto situacija koju moramo riješiti. Zna se tko puca penal. Pravilo je da taj igrač na kojem se napravi ne izvodi penal. Ako mi nismo stigli tu reagirati, onda postoji tu hijerarhija u reprezentaciji, da se sluša taj igrač. To ćemo mi riješiti. Tim više što ga je promašio u Ligi nacija s istim vratarom. Nema ovdje u reprezentaciji mjesta egu. Ili je Perišić je trebao pucati ili Majer..., ali ne onaj igrač na kojem je napravljen kazneni udarac – naglasio je Dalić.

Nekoliko sati nakon kritika izbornika na Instagramu se oglasio i Petković. Stavio je sliku šetnje sa suprugom Ivom Šarić u zagrljaju, uz emotikone napunjene baterije i crvenog srca.

Hrvatskoj slijedi utakmica s Albanijom u srijedu u Hamburgu, a od ove utakmice većina navijača očekuje važna tri boda koja bi uvelike pomogla u prolazu grupne faze.

image
Screenshot/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 23:04