StoryEditorOCM
Domaći nogomettreba pomoć

Nije završila srednju školu, zarađuje bogatstvo skidajući se na OnlyFansu, a sad je muči - Hajduk. Evo što traži

Piše Sport SD
16. listopada 2024. - 15:41

Doći do karte za utakmicu Slaven Belupa i Hajduka mnogima je ovih dana skoro pa nemoguć zadatak. Mjesta na Ivan Kušek Apašu je oko 3.200, a potražnja za ulaznicama bitno veća.

Prvi kontingent pušten u prodaju prodan je u manje od 10 minuta. Planulo je tako jučer 1.100 ulaznica, a kad se tome dodaju i one za gostujući sektor te godišnje pretplate to je preko 2.000 karata već prodano. Do ulaznica za utakmicu se još može, ali oni koji ne mogu doputovati u petak do Koprivnice između 14 i 17 sati mogli bi ostati bez karata. 

Naime u tom periodu će biti puštene preostale ulaznice u prodaju na stadionu u Koprivnici, a ako se kojim slučajem ne proda sve idu ponovno u online prodaju. Teško da će s obzirom na interes ostati koja karta pa se na razne načine pokušava doći do tog vrijednog papirića.

Među onima koji žele na utakmice je i domaća influencerica, poznata po eksplicitnom sadržaju na OnlyFans platformi, Nika Ilčić, javlja portal ePodravina. Za one koji nisu upoznati s likom i djelom spomenute dame, radi se o jednoj od najpraćenijih domaćih pojava na društvenim mrežama, sa stotinama tisuća pratitelja na Instagramu, TikToku, a od ne tako davno i na OnlyFansu, platformi na kojoj snima eksplicitan sadržaj za starije od 18 godina te je nedavno izjavila da nije završila srednju školu.

Sada se stotinama tisuća svojih pratitelja obratila na Instagramu u želji da dođe do karte za utakmicu u Koprivnici. 

– Jel mi može neko nabavit karte za Hajduk i Slaven Belupo u Koprivnici 20.10 (sad u nedjelju) nemojte me niš pitat molim vas treba mi pomoć hahahahaha – poručila je svojim pratiteljima za koje stvara sadržaj za starije od 18 godina, a na Instagramu je prati preko 200 tisuća pratitelja, a njenu objavu prenio je portal ePodravina. 

Uzmemo li u obzir kojom brzinom su prodane online ulaznice nije ni čudo da je Nika u laganoj panici, a nije poznato bi li otišla na utakmicu kao navijačica domaćih ili Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2024 15:42