StoryEditorOCM
Domaći nogometreprezentativac

Osijek uoči nove sezone doveo armenskog stopera: dogovorena je jednogodišnja posudba uz mogućnost otkupa

Piše Hina
21. srpnja 2023. - 17:31

Dan prije nego će nogometaši Osijeka započeti novu sezonu taj je prvoligaš doveo novo pojačanje, na jednogodišnju posudbu je došao 20-godišnji armenski stoper Stjopa Mkrtčjan.

Armenac je u Osijek došao iz Ararat Armenije, a Osijek će na kraju sezone imati pravo otkupa njegovog ugovora, službeno su obznanili Osječani na svojoj internetskoj stranici.

Prošlu sezonu Mkrtčjan je bio posuđen BKMA Yerevanu, a svakako mu je najjača referenca da je dosad skupio deset nastupa za najbolju nacionalnu vrstu svoje države. Zanimljivo je istaknuti kako je Armenija u istoj kvalifikacijskoj skupini s Hrvatskom za plasman na Europsko prvenstvo 2024. godine pa bi Styopa uskoro mogao zaigrati i protiv hrvatske reprezentacije.

Mkrtčjan odmah ulazi u konkurenciju za momčad i s pravom je nastupa već u prvom ogledu sa Slaven Belupom. Ta se utakmica prvog kola nove sezone HNL-a igra u subotu, s početkom u 21 sat.

- Hrvatski nogomet ima visoki rejting, prvenstveno zahvaljujući sjajnim rezultatima vaše reprezentacije. No, malo sam se upoznao i sa HNL-om i vidio da se tu igra jako dobar nogomet. To znači da je ovo i za mene lijepa prilika da se dokažem i ispunim svoja očekivanja - rekao je ovim povodom mladi stoper iz Armenije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 04:26