StoryEditorOCM
Domaći nogometbijesan na suce

Prvi čovjek Zrinskog: Treba očistiti gamad i tri čovjeka s vrha! Sve ću prijaviti, ovo je sramota

Piše sport sd
2. lipnja 2024. - 20:39

Ivan Komak nije imao mira nakon što je njegov klub porazom od Šibenika (0:2) propustio šansu za ulazak u SuperSport HNL. Gazda slavonskog kluba prvo je naredio igračima da napuste travnjak po završetku ogleda, a onda i sasuo niz kritika, svakome pomalo...

- Ovo je bezobraština. Ja ću tražiti izuzeće ovog suca. Ali on ima još dvije godine suđenja i zato su njega dali jer on može sutra biti razriješen. I moji prijatelji Osječani podvili su rep. Sve to ide od Kustića i vrha HNS-a. To je moralo biti - započeo je Komak pred medijima nakon susreta, piše Radio Nacional, pa nastavio:

- Nagodinu ću biti prvak!. Sve znam sada. Treba očistiti gamad. Ići ćemo po županijama, ovaj vrh treba skinuti. Gledajte, mi smo treći na svijetu. Nemamo poligona, nemamo ništa, šta mi imamo? Nemamo suca na Svjetskom prvenstvu. Pa kako ćemo imati s ovakvim suđenjem? Tko smo? Čitav svijet zna da smo lopovi! Ja se s time ne slažem da se Hrvatska tretira kao lopovska organizacija, a to je tako. Danas se pokazalo da ovo nema veze s nogometom. Čiji su to interesi? Netko s vrha može zapovijedati kako hoće. Rekao sam, ne treba skinuti samo suce, treba skinuti prva tri čovjeka s vrha! Tko je delegirao ove suce, njega treba skinuti! Ja ću se žaliti UEFA-i pa da vidimo. Ja na ovome neću stati. Ja sam privrednik, ali ovo je čista krađa.

Komak je kazao da će Hrvatska zbog ovoga loše proći i na Europskom prvenstvu.

- Sve se to vraća. Ne možete vi jednoga gaziti tek tako. Mi imamo divnu reprezentaciju, ali kako radimo, netko to mora platiti. To sam htio reći - rekao je.

- Suca krivim za poraz, prvo dosudi njima nepostojeći penal, onda treba dosuditi penal za nas, a da nam crveni karton. Što hoćemo više? Bez dva igrača smo ostali. Da smo bili kompletni, zabili bismo im 3-4 komada. Sramota za hrvatsku demokraciju i državu i naciju!

Najavio je da će sve ovo “prijaviti Europi”, a na pitanje zašto misli da Zrinski smeta HNS-u, kaže:

- Mislili su da ja neću doći do ovog mjesta. Kad je došla voda do vrata… HNS-u smeta Zrinski jer sam rekao da ću mijenjati vrh. To smeta Marijanu Kustiću, Vučemiloviću i takvima… Politika je to, zna se to sve. Ali Zrinskog će biti, a Kustića neće biti.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 19:17