StoryEditorOCM
Domaći nogometpodignuo prašinu

Razljutio je Srbe i Makedonce, pogledajte njegov pokušaj isprike: ‘Sramota, pa on se uopće ne kaje...‘

Piše SN
21. lipnja 2024. - 14:15

Hrvatska i Albanija remizirali su 2:2 u drugom kolu Eura, a kako smo već pisali, nakon te utakmice bivši igrač Osijeka Mirlind Daku je u ruke uzeo megafon i pokrenuo navijanje. Daku je pokrenuo navijanje, a navijači su počeli skandirati ‘P***ka materina, Srbima i Makedoncima‘, pišu Sportske novosti.

UEFA je najavila istragu i kazne, a sada se nakon svega oglasio i sam Daku.

"Pozdrav svima. Najprije, želim se zahvaliti svima koji su nas podržali u dobrim i teškim trenucima tijekom Europskog prvenstva. Kao i svaki nogometaš u tim trenucima su emocije na drugom nivou. To se može razumjeti samo na terenu i teško je objasniti osjećaj igranja za nacionalni tim, za te sjajne navijače koji nam daju bezgraničnu ljubav", napisao je Daku na svojem Instagram storyju pa nastavio:

image
AFP

"Naš prvi moto je ‘volimo Albaniju bez granica‘. Ako sam nekoga uvrijedio nakon utakmice s Hrvatskom, to je utjecaj te utakmice uzeo danak. Nastavit ću raditi s cijelom ekipom kako bismo stigli do naših snova. Oproštaj je muški i osjećam moralnu obavezu da to napravim za sve koji su povrijeđeni. S poštovanjem, Mirlind Daku", napisao je bivši igrač Osijeka.

image
screenshot/Instagram/Mirlind Daku

Njegovo objašnjenje nije dobro sjelo Srbima koji u njegovim riječima ne vide ispriku.

"Sramota! Oglasio se Albanac koji je na brutalan način vrijeđao Srbe i Makedonce! Ne kaje se zbog toga, evo što sada ima za poručiti!", naslov je teksta na Kuriru u kojem dodaju kako "ne djeluje da se pokajao zbog onoga što je napravio".

image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 14:16