StoryEditorOCM
Domaći nogometvlastita odluka

Šok s HRT-a! Jeličić više neće komentirati Euro: ‘Izbacio je i mene. Nemam tu energiju, ni emociju. Zvao sam Šapita...‘

Piše Gradimir Đukarić/SN
29. lipnja 2024. - 08:41

Joško Jeličić završio je s gostovanjima u studiju HTV-a za vrijeme trajanja aktualnog Europskog prvenstva i to na vlastito traženje, pišu Sportske novosti.

Gostujući na Tribina podcastu otkrio je kako je kontaktirao urednika Marka Šapita te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Eura. Kao razlog je naveo da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi te smatra da kada bi nastavio svoj posao tamo, da bi to samo bilo odrađivanje posla.

image
Damir Krajač/Cropix

- Nakon što nas je Zaccagni izbacio, izbacio je i mene. Odlučio sam da neću više, nemam tu energiju ni emociju. Zvao sam Šapita, zahvalio sam, on je to prihvatio. Uvijek sam imao maksimalan support HRT-a i nikad nisam imao pokušaj utjecaja ni na što. To je isključivo moja odluka - rekao je Jeličić.

Jeličić žestoko opleo po sucu: ‘Igrao sam nogomet, znam kad netko tendenciozno griješi! Cilj je opravdao sredstva‘

Jeličić opet ‘briljira‘, prvo je ocrnio Srbe, a sad osuo drvlje i kamenje po onima koji pune bisage i hrane mediokritete

Bivši igrač Hajduka i Dinama od samog je početka Europskog prvenstva izazvao silnu pozornost. Njegovi komentari izazvali su lavine reakcija još od prve emisije na početku kontinentalne smotre, a zbog čega se HRT morao ispričavati.

image
Joško Šupić/Cropix

"Ističemo kako stavovi koje je Joško Jeličić iznio u našoj uvodnoj emisiji posvećenoj Europskom prvenstvu u nogometu nipošto nisu stavovi HRT-a", naveo je HRT u priopćenju.

Inače, prije Jeličića s gostovanjima u studiju HTV-a završio je i Mario Carević, ali on iz opravdanih razloga. Naime, počele su pripreme nogometaša Šibenika za iduću sezonu.

image
Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 08:42