StoryEditorOCM
Domaći nogometnije mogao reći ne

Španjolski reprezentativac htio je zadržati uspomenu s jučerašnje utakmice, ali Modrić mu je pokvario planove

Piše SN
16. lipnja 2024. - 13:27

Prva utakmica na ovogodišnjem Euru je iza Hrvatske, ali nećemo je pamtiti po dobrome. Vatreni su podbacili i na otvaranju skupine B teško stradali. Španjolska je u Berlinu slavila s uvjerljivih 3:0, a jedan od igrača koji je zatresao našu mrežu bio je Daniel Carvajal.

Subotnja utakmica tako je postala poseban dan u karijeri zvijezde Real Madrida jer upravo je protiv Hrvatske ovaj 32-godišnjak upisao svoj prvi pogodak u reprezentativnom dresu, pišu Sportske novosti.

image

Dani Carvajal i Ivan Perišić

Ante Čizmić/Cropix

Imao je Carvajal u planu zadržati jednu uspomenu s tog ogleda. Dres u kojem je zatresao mrežu iza leđa Dominika Livakovića trebao ga je zauvijek podsjećati na taj potez, ali planove mu je "pokvario" njegov suigrač iz Reala Luka Modrić.

- Želio sam ga zadržati jer mi je to bio prvi gol za reprezentaciju, ali Luka me zamolio da razmijenimo dresove i ja sam mu ga dao - Carvajalova je izjava koju prenosi Relevo, a isti portal ističe kako je Modrić razmijenio i drugi dres koji je koristio te da će taj kući ponijeti mladi Nico Williams.

Zanimljiv susret dogodio se i u utrobi stadiona. Kamere su, naime, nedugo nakon završetka utakmice uhvatile sastanak tri realovca, a istom je, uz spomenute Modrića i Carvajala, prisustvovao i Nacho Fernández.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 18:29