StoryEditorOCM
Domaći nogometkaštelanski suarez

Totalni kaos u Kaštelima, igrač domaćeg Vala ugrizao protivnika za lice, tu nije stalo, nastao je veliki nered

Piše SN
24. ožujka 2024. - 11:06

Zbog reprezentativne stanke ovog vikenda nemamo priliku gledati najveće lige svijeta pa u takvom ozračju fokus nerijetko padne na niželigaški nogomet. Tu se redovito događaju stvari koje povezujemo sa nogometom u nekim starijim vremenima, a najnoviji dokaz tomu stiže iz sraza HNK Vala i NK Mračaj Runovića.

Te su momčadi, u sklopu 18. kola Splitsko-dalmatinske 1.ŽNL, odmjerile snage, a s 1:0 slavila je ekipa Vala. Jedini gol na utakmici pao je iz penala u 31. minuti, no svu pažnju sa susreta odnijele su visoke tenzije na terenu zbog kojih je sudac Željko Modrić iz susjedne Kaštel Gomilice morao podijeliti čak 13 žutih i četiri crvena kartona!

Najprije je Josip Puljiz, službena osoba Mračaja, zaradila isključenje zbog vrijeđanja suca, da bi u 64. domaći igrač Plazonić zaradio isključenje zbog dva žuta kartona. No, ‘potez dana‘ pripao je nogometašu Vala Branku Čubrilu koji je u stilu Luisa Suareza ugrizao protivničkog igrača Daria Ljubića za lice i ostavio mu ožiljak! On mu, pak, nije ostao dužan, već mu je uzvratio udarcem glavom u glavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 16:08