StoryEditorOCM
Domaći nogometU Makarskoj

Tudor drži predavanje dalmatinskim trenerima, prilika za upijanje znanja od top stručnjaka koju nemaju svaki dan

Piše Frane Vulas
26. kolovoza 2024. - 17:48

Jedan od najboljih hrvatskih trenera Igor Tudor bit će gost predavač na Seminaru trenera i delegata Nogometnog središta Split koji će se održati u utorak u Makarskoj.

U Apfel Areni će NS Split organizirati obvezni godišnji seminar za trenere i delegate za natjecateljsku sezonu 2024/25. Prvo će s početkom u 12 sati hrvatski internacionalni sudac Splićanin Duje Strukan održati predavanje na temu „Pravila nogometne igre”. Potom će u 13.30 sati Tudor održati predavanje/panel diskusiju na temu „Nogomet danas i sutra”. U 15.30 sati program će se nastaviti predavanjem za delegate na temu Comet sustava (predavač Mario Kedmenec). Treneri klubova čije su momčadi u sustavu natjecanja NS Split (seniori, juniori, kadeti, pioniri, mlađi pioniri) i delegati 3. NL Jug su obvezni sudjelovati.

Uz dužno poštovanje Strukanu, definitivno jednom od najboljih hrvatskih sudaca, najveći magnet dalmatinskoj struci bit će Tudor. Bivši hrvatski reprezentativac, igrač Hajduka, Juventusa, Siene, trener Hajduka, u karijeri je osim kluba s Poljuda (u dva navrata) vodio i PAOK, Karabükspor, Galatasaray, Udinese, Hellas Veronu, Marseille i Lazio.

- Bez obzira na to što su neki obvezni doći, bilo bi dobro da predavanju prisustvuju i ostali treneri iz Dalmacije. Nisu bitni samo bodovi koji se prikupljaju, teme su interesantne, a pogotovo predavači. Imamo vrlo zvučne predavače, štošta se može naučiti. Hvala unaprijed našim predavačima, a posebno velika hvala velikom hajdukovcu gospodinu Miji Pašaliću na ogromnoj pomoći prilikom organizacije ovog događaja u njegovoj svjetski uređenoj dvorani – rekao je instruktor NS Split Ivan Gudelj.

Prošle godine na istom mjestu NS Split je organiziralo predavanje legendarnog Zvonimira Bobana.

image

Igor Tudor

AFP
image

Ivan Gudelj

Damir Krajač/Cropix
image

Duje Strukan
 

Marin Franov/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 11:22