StoryEditorOCM
Domaći nogometput, putujem

HNS dijeli navijačima mukte ulaznice za dvije utakmice i zove ih na trening Vatrenih, ali ima jedna caka

Piše Sport SD
14. ožujka 2024. - 12:40

Hrvatski nogometni savez postigao je dogovor s nogometnim savezima Egipta, Tunisa i Novog Zelanda da međusobni prijateljski turnir umjesto u predviđenom Abu Dhabiju (UAE) bude odigran u glavnom gradu Egipta, Kairu. Četiri saveza istovremeno su raskinula ugovor s organizatorom predviđenog W Cupa zbog neispunjavanja ključnih stavki ugovora.

Turnir će biti odigran u ranije predviđenom formatu, u polufinalima će 22. ožujka snage odmjeriti Hrvatska i Tunis te Egipat i Novi Zeland, a potom će biti odigrane utakmica za 3. mjesto (25. ožujka) i finale (26. ožujka).

 HNS se oglasio i ponudio rješenje za one navijače koji su rezervirali aranžman u Abi Dhabiju.

- Hrvatskim navijačima koji su već isplanirali put u Abu Dhabi, Hrvatski nogometni savez će omogućiti besplatne ulaznice za obje utakmice Vatrenih u Egiptu, kao i dolazak na trening reprezentacije u Kairu. Za one navijače kojima odlazak u Kairo neće biti izvediv, a imali su isplaniran put u Abu Dhabi, HNS će omogućiti dolazak na neku od domaćih utakmica hrvatske reprezentacije ove godine. Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu ulaznice@hns.family s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije, stoji u objavi HNS-a na službenim kanalima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:57