StoryEditorOCM
Domaći nogometčeka se utakmica

Spektakl u domu Marka Livaje, Lorenzo se zagrijava za utakmicu, a Iris je poslala znakovitu poruku jednom igraču

Piše Sport SD
15. lipnja 2024. - 15:08

Mogao je i Marko Livaja biti među Vatrenima u Njemačkoj. Da se nije dogodio onaj već opjevani incident na Rujevici, tko zna. Možda bi ionako Livaja rekao zbogom Zlatku Daliću i ostalima, no ovako je dobio ‘katalizator‘ za tu odluku.

Čovjek koji je najbolji igrač i strijelac HNL-a već dvije godine zaredom napustio je 6. lipnja 2023. pripreme hrvatske reprezentacije jer se, kako sam kaže, osjetio kao smetnja ekipi.

Njegova odluka došla je nakon velikog incidenta u kojem su ga ljudi koji navodno navijaju za reprezentaciju na treningu vrijeđali uspoređujući ga s raznoraznim životinjama i govoreći mu ga kako ga "nitko ne voli". On je na to reagirao neprimjereno, ali u velikoj mjeri razumljivo za nekoga tko se nalazi na običnom treningu svoje reprezentacije s kojom je ne tako davno osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu.

Ipak, nije daleko od istine kada kaže da se osjeća kao smetnja, jer mnogima on i jest smetnja. A to je postao puno prije ovog incidenta...

Tako smo pisali onda, uglavnom, vrijeme je prošlo, Livaja čeka početak priprema Hajduka i dolazak trenera Gennara Gattusa, a u njegovom se domu pripremaju za gledanje prve utakmice reprezentacije.

Supruga Iris objavila je preslatki video u kojemu se vidi malenoga Lorenza kako skače i nestrpljivo čeka okršaj Hrvastke i Španjolske, a Iris je poslala i zanimljivu poruku:

- Mi smo spremni, ideemoo. Joško Gvardiol sretnooo - napisala je Iris.

image

Lorenzo Livaja čeka reprezentaciju

Instagram Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 18:43