StoryEditorOCM
Domaći nogometKomentatorska oluja

Veliki nogometni transferi na malim ekranima, evo što će Joško Jeličić raditi nakon naglog prestanka komentiranja Eura

Piše F. V.
1. kolovoza 2024. - 09:01

Nova sezona SuperSport HNL-a kreće u petak utakmicom Dinama i Istre 1961 na Maksimiru (21 sat). Hajduk će u prvom kolu u nedjelju ugostiti Slaven Belupo na Poljudu (21 sat). Sve utakmice će se moći pratiti na kanalu MaxSporta, a pored domaćeg prvenstva nakon više od dva mjeseca stanke vraća se na male ekrane i emisija "Studio HNL". Međutim, u odnosu na prošlu sezonu stigla su u emisiju i "pojačanja".

Uz voditelje Valentinu Miletić i Anđelka Kecmana utakmice će komentirati i dvojica bivših igrača Hajduka Joško Jeličić i Hrvoje Vejić. Jeličiću je to novi angažman nakon što je naglo prekinuo onaj prethodni komentiranja Eura na HTV-u. Zbog njegovih britkih komentara, jer kao i inače nije imao dlake na jeziku, bilo je mnogo reakcija javnosti, kritika.

image

Hrvoje Vejić u društvu Nikole Tomičića

Duje Klarić/Cropix

Stoga se nakon rane eliminacije Hrvatske s Eura, dok je turnir još trajao, bivši nogometaš Hajduka i Dinama Jeličić neočekivano povukao iz tog projekta. Prvi ovosezonski "Studio HNL" koji se prikazuje na kanalu MaxSport 1 emitirat će se u ponedjeljak 5. kolovoza u 18 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 17:10