StoryEditorOCM

Velimir Zajec u oštrom priopćenju odgovorio na optužbe Roberta Markulina

Piše sport sd
6. kolovoza 2024. - 21:20

Slaven Belupo je u novo prvenstvo krenuo tijesnim porazom (1:2) protiv Hajduka u Splitu. Iza utakmice se i dalje vuku repovi zbog, prema svemu sudeći, neopravdano poništenog gola Slaven Belupa za 2:2. Zbog toga je bijesan bio i predsjednik Slaven Belupa Robert Markulin koji je izjavio sljedeće:

- Skoro 20 godina sam član Izvršnog odbora i mislim da je došlo vrijeme da se neke stvari počnu mijenjati i da svi imamo isti tretman. Kad lopta pogodi igrača u ruku, ista situacija za Dinamo i Hajduk je uvijek penal, za Rijeku je ponekad penal, a za sve nas druge nije penal. Hoćemo li zanimljivo prvenstvo, onda trebamo imati i pravednije suđenje za sve ekipe. U protivnom bi možda bilo bolje da jedno prvenstvo igraju Dinamo i Hajduk, a da mi svi ostali igramo drugo prvenstvo.

Te riječi se nisu svidjele predsjedniku Dinama Velimiru Zajecu koji je priopćenjem osudio riječi predsjednika Slaven Belupa. Priopćenje predsjednika Dinama prenosimo u cjelosti:

"Neugodno sam iznenađen što kolega Robert Markulin kao predsjednik Slaven Belupa već nekoliko puta, komentirajući suđenje na utakmici 1. kola HNL-a između Hajduka i njihovog kluba, pokušava u svoju borbu uvući i Dinamo.

Ne znam što će mu, kao ni njegovom treneru koji je krenuo s time u izjavama nakon utakmice, pomoći nametanje tog krivog konteksta i uvlačenje našeg kluba u nešto s čime, jasno je svima, nemamo nikakve veze.

Otkad smo preuzeli odgovornost za vođenje kluba od novog vodstva niste čuli komentiranje sudačkih odluka ne samo na utakmicama Dinama, već i na ostalim utakmicama, te će tako biti i u budućnosti", napisao je Velimir Zajec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 19:22