StoryEditorOCM
Hajdukpitamo vas

ANKETA Što mislite o novim dresovima Hajduka?

Piše Sport SD
4. srpnja 2024. - 07:40

Hajduk je jučer na pripremnoj utakmici protiv Kalcer Radomlja u Sloveniji predstavio nove dresove, Adidas je novi tehnički sponzor Bijelih. Jedanaest godina je hajdukovce odijevao talijanski Macron, od ljeta 2013., ali ove godine odabran je Adidas. Suradnja je objavljena početkom lipnja, ali znalo se za odluku već mjesecima.

Novi dresovi zadržali su tradicionalna obilježja kluba, grb Hajduka istaknut je sprijeda na lijevoj strani, dok se ispod ovratnika na leđima nalazi slogan ‘Hajduk živi vječno‘. Adidas logo smješten je sprijeda na desnoj strani, a na rukavima su prepoznatljive tri crte poznatog brenda. Dresovi su izrađeni od 100 % recikliranog poliestera, a pri izradi je korištena najnovija Adidasova AEROREADY tehnologija koja regulira vlagu te osigurava igračima vrhunsku udobnost i suhoću tijekom cijele utakmice.

Domaći dres utjelovljuje tradicionalnu estetiku Hajduka s nezamjenjivom bijelom majicom, plavim hlačicama i plavim čarapama. Ovaj dres, inspiriran povijesnim modelima u kojima su hajdukovci osvajali prvenstva i kupove, odiše elegancijom i jednostavnošću. Svaki detalj na dresu pažljivo je odabran kako bi se očuvala autentičnost kluba te stvorila veza između prošlih uspjeha i budućih ambicija.

Brojevi i slova na dresovima ispisani su fontom kojeg je Hajduk kreirao za kampanju ‘Prgava familija‘, a u pripremi je i treći dres, čija će se promocija održati uskoro.

Pitamo vas, što mislite o novim dresovima Hajduka?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 07:40