StoryEditorOCM
HajdukČUDO

Armenci sve bliže Hajduku i Poljudu! Srušili AEK, vratar iz Srbije poručio ‘želim doći u Split‘ i zabio ‘s gola na gol‘

Piše Marko Bilić
6. kolovoza 2024. - 20:25

Sve je još na dugome štapu, ali prognoze kažu: prođe li Hajduk slovački Ružomberok u 3. pretkolu posljednji protivnik na putu do jedne od skupina Konferencijske lige bit će mu grčki AEK.

Jer, klub iz Atene, kažu čak i jači od PAOK-a koji je prošlu sezonu s lakoćom prošao splitske Bijele, veliki je favorit u dva ogleda protiv armenskog Noaha. No, ipak malo pričekajmo, prvo da Bijeli preskoče Slovake, a onda i da AEK ”odradi svoje” protiv Armenaca.

A da će Grcima biti teže od očekivanog svjedoči i današnji poraz kod Noaha, završilo je čak 3:1 za momčad iz Armenije. Poveo je AEK (Garcia u 22. minuti), Pinson je u 34. minuti poravnao na 1:1, a onda se dogodio show u režiji domaćeg vratar Ognjena Čančarevića koji je, pazite sad, točno na sredini nastavka zabio golčinu "s branke na branku”!

Inače, već rečeni vratar iz Srbije rekao je našem novinaru Slavenu Alfireviću u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju prije desetak mjeseci da bi tako rado došao u Split jer mu paše ”dalmatinska laganica”. Bilo je to pred utakmicu Armenije i Hrvatske, Čančarević je tada radio čuda na vratima armenske reprezentacije.

Sudeći po golu kojeg je zabio Grcima Ognjenu je očito stalo doći u Split...

Uistinu rijedak gol pogledajte OVDJE.

Za konačnih 3:1 zabio je Gregorio u osmoj minuti sudačke nadoknade! Kakva utakmica...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 10:36