StoryEditorOCM
Hajduketo ga nizvodno

Bio je nada Hajduka i jedan od ključnih igrača u promociji B momčadi, a sad karijeru nastavlja u Omišu

Piše Sport SD
2. listopada 2024. - 12:11

Cetinom nizvodno, reklo bi se, spustio se nekadašnji krilni napadač Hajduka. Točnije druge momčadi ‘bijelih‘ s obzirom na to da u prvoj konkretnije prilike nije dobivao, a statistika piše da je u dvije sezone upisao devet nastupa s ukupno 114 minuta. 

Riječ je o agilnom Sinjaninu na krilu Robertu Jandreku koji je bio jedan od ključnih igrača B momčadi Hajduka u promociji iz trećeg u drugi rang hrvatskog nogometa. U toj momčadi pod vodstvom Marka Loze isticao se uz još nekoliko imena poput Anthonyja Kalika, Ive Grbića, Denija Jurića, Ivana Prtajina i još brojnih drugih poznatih lica. 

Opisivalo ga se kao brzog, agilnog i eksplozivnog krilnog napadača koji se isticao i udarcima izvan kaznenog prostora, no njegova karijera nije dosegla više razine. 

U mlađim kategorijama prošao je školu Junaka i Lokomotive, a nakon Hajduka vratio se u sinjski Junak te je igrao još za Krško u Sloveniji, Ilz u Austriji, Hrvace i Posušje. Tom popisu dodat će još jedan klub pa tako iz Cetinske krajine seli na samo ušće rijeke u Omiš gdje je registriran kao novo pojačanje, a klub se natječe u 3. NL - jug. 

image



 

Nikola Vilić/Cropix
image
Nikola Vilić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2024 12:11