StoryEditorOCM
HajdukUrnebes

Brekala i Perišića čeka ‘ludilo‘ na Poljudu, evo kada bi novo zvučno pojačanje Hajduk trebao i službeno predstaviti

28. siječnja 2024. - 13:10

Ponedjeljak je inače većini ljudi najmrži dan, zbog toga što je početak radnog tjedna, ali većini navijača Hajduka taj će dan ovaj put biti vrlo drag. Naime, ako sve protekne prema očekivanjima, u ponedjeljak bi Hajduk na Poljudu trebao predstaviti svoje novo pojačanje Josipa Brekala.

Povremeni hrvatski reprezentativac (35 nastupa), bivši član Dinama, Wolfsburga, Stuttgarta, Torina stigao je na posudbu iz Fiorentine do kraja sezone. Trebao je Brekalo ovog tjedna u Dinamo, sve je bilo dogovoreno, ali je klub iz Maksimira povukao kočnicu. Ubacio se Hajduk u tu priču i vrlo brzo Brekalo je postao novi kapitalac u mreži predsjednika Uprave Lukše Jakobušića i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa.

image
Srđan Vrančić/Cropix

Brekalo bi danas trebao biti u Splitu, na derbi utakmici Hajduka i Rijeke. Navijači Hajduka pozdravit će ga ovacijama, poput nekada Nike Kranjčara kada je te 2005. stigao direktno iz Dinama. Ovdje je priča ponešto drugačija, ali opet dovoljno slična da u navijačkim krugovima na obje strane, ‘bijeloj‘ i ‘modroj‘, izazove ‘ludilo‘ u potpuno oprečnom smislu te riječi. A tu je još i Ivan Perišić. A na terenu će već biti i u momčadi vjerojatno participirati Nikola Kalinić i Laszlo Kleinheisler. Bit će im to bučan doček na prepunom Poljudu.

image
Goran Mehkek/Cropix

Nedjelja je dan od derbija, Rijeka je u fokusu. Potom slijede uobičajene procedure kada su u pitanju transferi, liječnički pregledi i slično. No, sve je već u subotu dogovoreno i očekuje se kako bi sve oko dolaska Brekala trebalo i službeno biti finiširano tijekom ponedjeljka.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Darko Tomaš/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:00