StoryEditorOCM
Hajdukradna verzija

Detalj s Hajdukovih priprema podijelio navijače: ‘Grb na krivoj strani!?‘; Evo što je prava istina, objasnit će i klub

Piše Sport SD
2. srpnja 2024. - 17:02

Za Hajduk je počeo glavni dio priprema u slovenskom Bledu. Brusit će Bijeli formu za novu sezonu pod novim trenerom Gennarom Gattusom. Stigli su hajdukovci na Bled i treninzi su počeli. Objavio je tako klub na svojim stranicama fotografije igrača i stručnog osoblja pri izlasku iz autobusa.

image
HNK Hajduk Split

Navijačima je za oko odmah upao jedan detalj - klupska oprema. Adidas je novi tehnički sponzor Hajduka i sva oprema i dresovi bit će te poznate njemačke marke. No, čini se kako ‘ruho‘ u kojemu su Gattusovi momci osvanuli na Bledu baš i nije najbolje sjelo navijačima. Sudeći po komentarima, hajdučki puk i nije baš oduševljen. Oprema im izgleda prejednostavno, u sivoj kombinaciji, a najviše ih je zasmetalo to što je grb na krivoj, desnoj strani. Na lijevoj je, pak, logo Adidasa.

Nema kod Gattusa džabe ni za dide, ni za babe; Talijan u Sloveniji drži strogi režim, redari su odmah reagirali

Pripreme Hajduka u kišnoj Sloveniji, jedan ‘bijeli‘ na poštedi zbog temperature, evo kad se vraća u pogon

image
HNK Hajduk Split

No, navijači ipak mogu biti mirni. Adidas je tek započeo suradnju s Hajdukom, kako bi rekao bivši sportski direktor Mindaugas Nikoličius: bit će toga još. Čeka se ‘rasplet‘ i objašnjenje iz kluba. Zablistat će hajduci u punoj sjaju. No, važnije od toga je da u novoj sezoni zablistaju na terenu. Lako ćemo mi za robu i opremu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 17:16