StoryEditorOCM
Hajduknije još spreman

Dobre vijesti za Hajduk? Ozlijeđeni igrač koji nije igrao zadnji susret ipak je otputovao s reprezentacijom, ali...

Piše Frane Vulas
15. studenog 2023. - 17:51

Aleksandar Trajkovski otputovao je s reprezentacijom Sjeverne Makedonije u Rim. Tamo će Makedonci u petak biti gosti Italije u susretu kvalifikacija za plasman na Euro kojem je iduće godine domaćin Njemačka.

Odlazak Trajkovskog s reprezentacijom na ovo gostovanje bio je pod upitnikom zbog ozljede uslijed koje je preskočio nedjeljnu prvenstvenu pobjedu Hajduka nad Varaždinom (3:1).

- U principu nije ozlijeđen, nego mu se upalio ožiljak od stare ozljede. Ide za reprezentaciju pa će se vidjeti... - govorio je tada trener Hajduka Mislav Karoglan.

Italiju Trajkovski posebno pamti jer je tamo lani u ožujku, u Palermu, dalekometnim pogotkom, jedinim na susretu, izbacio europskog prvaka iz polufinala play offa za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru. U ponedjeljak potom Sjeverna Makedonija igra s Engleskom u Skoplju.

Ipak, Trajkovski još nije sasvim spreman. Ta ozljeda još nije sasvim sanirana i prema dostupnim informacijama nogometaš Hajduka trebao bi preskočiti susret s Italijom, a eventualno bi mogao biti spreman za nastup za okršaj s Englezima. Momčad Sjeverne Makedonije nema više izgleda za jedno od prva dva mjesta skupine koja vode izravno na Euro.

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 01:30