StoryEditorOCM
Hajdukrutinska pobjeda

Gattuso je bio zadovoljan, a oduševljenje nije skrivao ni strijelac prvijenca: ‘Nadam se da će ih biti još ove sezone‘

Piše krešimir milić
17. rujna 2024. - 19:30

Rutinski, bez problema, prošao je Hajduk u osminu finala Kupa kroz Grubišno Polje. Domaćin je bila Bilogora 91, klub koji se natječe u 3. NL sjever, a ‘bijeli‘ su slavili s 4:0.

Gennaro Gattuso je u ovoj utakmici dao priliku nizu mlađih igrača, a nije skrivao zadovoljstvo njihovim pristupom nakon pobjede.

- Sama činjenica što se igralo na ovako teškom terenu, a nitko se nije ozlijedio, te smo pobijedili, već je dovoljan uspjeh za klub i mene. Iskoristio sam priliku i dao minutažu igračima koji nisu mnogo igrali, Mate, Zvone, vraća se Sigur, svi su dobili svoju minutažu da se vrate u ritam utakmica i sama ta činjenica je zadovoljstvo za mene kao trenera - rekao je kratko Gattuso nakon utakmice.

U strijelce se upisao mladi napadač Mate Antunović koji je iznio svoje dojmove nakon susreta.

- Stvarno predivno kad vidiš ovoliko puno ljudi oko nas koji nisu iz Dalmacije. Osjećaj je fenomenalan. Uz romantične terene i ljude na ogradama je stvarno predivno - rekao je Antunović, a onda se osvrnuo i na prvi za prvu momčad Hajduka.

- Prvi seniorski gol, nadam se da će ih biti još već ove sezone, ali polako, korak po korak, s treningom će doći sve.

Hajduku za vikend u prvenstvu slijedi utakmica protiv Gorice na Poljudu.

- Idemo pred našim navijačima na našem stadionu pobijediti Goricu. Posvetit ćemo se tome već od sutra i to je to - zaključio je Antunović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 19:34