StoryEditorOCM
Hajdukpogledajte video

Gattuso ne da blizu igračima, radi se jako, a zainteresirani su mogli ispratiti trening Hajduka sa sigurne udaljenosti

Piše krešimir milić
2. srpnja 2024. - 19:28

Ograđeni kompleks u blizini Bleda baza je za treninge hajdukovaca, točnije na terenima nogometnog kluba Šobec Lešće, gdje se pod vodstvom Gennara Gattusa spremaju za nadolazeću sezonu.

Odradili su ‘bijeli‘ i popodnevni trening koji je djelomično zatvoren za javnost. Kad kažemo djelomično, mislimo na to da se moglo izvan sigurnosnog prstena pratiti što se tijekom popodneva vježbalo.

image
SD

Drugim riječima moglo se gledati s ograde, što smo vam i snimili u kratkom videu koji vam neće puno otkriti, ali može prikazat da se radi u visokom intenzitetu. Inače je prostor oko terena ograđen dodatnim ogradama i trakama, a na svakom dijelu su i redari koji osiguravaju da trening prođe bez ometanja igrača i trenera.

image
SD

Privukao je i popodnevni trening manju grupu ljubitelja i navijača Hajduka koji su pratili Gattusov dril s ograde, snimili pokoji video i fotografiju igrača na terenu, ali nije bilo mogućnosti za selfije s igračima i trenerom ili potpise dresova i majica.

Prva provjera u Sloveniji na rasporedu je sutra od 17.30 sati protiv Kalcer Radomlja, a kao i prethodni susreti ovih ljetnih priprema bit će zatvorena za javnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 19:30