StoryEditorOCM
Hajdukma daj...

Gattuso spreman na sve, spomenuo i ‘opciju‘ treniranja na parkingu: Talijani prate Hajduk, ali se i čude, nije normalno

Piše Sport SD
18. listopada 2024. - 12:56

Uvijek je zanimljivo s Gennarom Gattusom, nije ‘prazan‘ kao što neki treneri znaju biti. Potrošiti vrijeme na floskule pa se nikome više ni ne sluša što govore.

Tako je i sada Gattuso ‘ispalio‘ dvije zanimljive batude.

Koliko ste radili u pauzi, kako vam je došla pauza? Što mislite o infrastrukturi, kako vam je raditi?

- Što reći o infrastrukturi. Ovdje sam četiri mjeseca. Vi ovdje ste apsolutni talenti za sve sportove. Talent odlikuje Dalmaciju, ali nije dovoljan. Potrebna je infrastruktura, toga nemate. Stalno sam na sastancima s Rokom Ćosićem koji održava naš teren i hvala mu na tome. Gledam kako popraviti ovu infrastrukturu ovdje. Dva tjedna nismo koristili teren na Poljudu, promjena travnjaka je bila. Nekada se i zagrijavamo na umjetnoj travi, to nije najbolje za one koji se vraćaju za ozljede. Ako bude potrebno, zagrijavat ćemo se i na parkingu. Mi smo Hajduk, davat ćemo uvijek sve od sebe.

Bili ste na rođendanu Marcela Lippija, svi su bili tamo? Koliko su vaši bivši suigrači upoznati s vašim poslom koji radite ovdje?

- Nije bio Lippiju rođendan, već iznenađenje. Prva je to bila prigoda da smo se svi zajedno okupili. Dosta njih su sada treneri. Pitali su me svi kako je moguće da Durdov, Prpić i Hrgović igraju ozbiljno. Prate Hajduk, prate što se događa, u Italiji nije baš normalno da tako mladi igrači igraju i zabijaju, odlučuju utakmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. listopad 2024 13:14