StoryEditorOCM
Hajdukrekuperali se

Hajduk će u derbiju biti jači za nekoliko igrača, vraća se stožerni prvotimac, a očekuje se i povratak ozlijeđenih

Piše Sport SD
7. rujna 2024. - 14:27

Reprezentativna pauza dobro je došla Hajduku da pred važno gostovanje u derbiju na Maksimiru. Taman se stignu konsolidirati i rekuperati redovi ‘bijelih‘ pod vodstvom Gennara Gattusa uoči utakmice protiv Dinama, a momčad će tako biti jača za nekoliko imena.

U kadar se nakon odrađene akumulacije žutih kartona vraća Filip Uremović, čime će Hajduk biti jači za stožernog prvotimca u obrani, a očekuje se i oporavak nekolicine ozlijeđenih igrača.

Utakmica protiv Dinama je na rasporedu u petak 13. rujna od 20 sati, a dotad bi mogli biti spremni Zvonimir Šarlija te Abdoulie Sanyang. Vratit će se u kadar nakon ozljede i Niko Sigur koji bi večeras trebao debitirati za Kanadu u prijateljskoj utakmici protiv SAD-a.

image
Tom Dubravec/Cropix

Sigurov povratak je važan za Gattusa s obzirom na to da se Fahd Moufi još nije oporavio, a poziciju desnog beka je krpao zato Šimun Hrgović. Spomenimo i da bi ova utakmica trebala biti povratnički debi za Stipu Biuka, koji je došao na posudbu iz Valladolida popuniti rupu odlaskom Emira Sahitija u HSV. 

S druge strane Dinamo bi u derbi trebao ući oslabljen za važnog igrača u veznom redu. Josip Mišić je ozlijedio mišić i izgledno je da se neće oporaviti do derbija, a upitan je i za utakmicu protiv Bayerna u Ligi prvaka.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 14:45