StoryEditorOCM
Hajduktko ide

Hajduk će odigrati još jednu utakmicu iza zatvorenih vrata, Gattuso slaže konačni popis putnika za Sloveniju

Piše K. M.
27. lipnja 2024. - 10:00

Bliži se dan odlaska na drugi dio priprema u Bled gdje Hajduk čekaju četiri pripremna susreta. Odigrali su ‘bijeli‘ već jedan pripremni susret iza zatvorenih vrata na Poljudu, bilo je to protiv Veleža koji su uspješno apsolvirali s 3:0.

Prije odlaska na put u Sloveniju odigrat će Hajduk još jednu pripremnu utakmicu iza zatvorenih vrata na Poljudu, a protivnik će biti još jedan klub iz susjedstva. Odigrat će tako prijateljski susret protiv Posušja u subotu (29. lipnja), a to će Gennaru Gattusu biti i posljednja provjera u kojoj bi trebao dobiti neke odgovore. Prvenstveno odgovore na temelju kojih će i sastaviti konačni popis putnika za Bled.

Bijeli 1. srpnja putuju u Sloveniju, baza će biti u Bledu sve do 10. srpnja, a u tom periodu Bijeli će odigrati četiri pripremne utakmice. Prvo će odmjeriti snage s klubom partnerom Kalcer Radomljem (3.7.), slijedi ogled kontra s ukrajinskim Šahtarom (6.7.), pa ukrajinskim Ruh Lavovom (9.7.) i na kraju s turskim Fenerbahčeom (10.7.).

Prva službena utakmica Hajduka na rasporedu je 25. srpnja u drugom pretkolu Konferencijske lige, protivnik je jedan od najstarijih klubova s Farskih otoka, HB Tórshavn. Prva utakmica igra se na Poljudu, a uzvrat je tjedan dana kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 10:03