StoryEditorOCM
Hajdukjedan razlike

Hajduk jučer ostao i bez onog što je uvijek imao bolje od drugih; Da ste došli na Poljud mogli ste spriječiti pad

Piše SPORT SD
20. svibnja 2024. - 19:09

Kad će više taj kraj sezone, da se sve ovo što se izdogađalo na proljeće napokon može početi zaboravljati, da rana može početi cijeljeti.

Gledaju navijači Hajduka momčad punu individualne kvalitete koja nije dosegla zadane ciljeve i željene rezultate, malo toga ih može razveseliti.

Ipak, u jednome je Hajduk uvijek prednjačio. Kakvi god rezultati bili, masa navijača uvijek je bila uz klub, stadion je već dugo uvijek lijepo ispunjen, daleko više od ostalih u Hrvatskoj.

image
Tom Dubravec/Cropix

Ali, zbog spomenutih rezultatskih neuspjeha stvorila se određena apatija u puku. Kako se Hajduk na proljeće spuštao na ljestvici prvenstva, tako se u zadnjim poljudskim utakmicama spustio i broj gledatelja.

Zapravo, u prethodnom kolu na Poljudu je bilo 10111 gledatelja. Najmanje ove sezone, ako ne brojimo utakmice sa zabranama. A zanimljivo je da je na utakmici Osijeka i Rijeke na Opus Areni službeni broj gledatelja 10112. Dakle, točno jedna osoba više. Ne pamti se kada je zadnji put na utakmicu u Osijeku bilo više ljudi nego na Poljudu, kada su Hajduk i Osijek bili domaćini u istom kolu. Ali stvarno, jedan gledatelj više...

image
Miroslav Slafhauzer/Cropix

Eto, ako ste se u nedjelju mislili hoćete li doći na Poljud ili ne, razmišljali kako popodne provesti na drugačiji način, pa ipak odlučili preskočiti utakmicu, možda ste baš vi bili osoba odluke. Da ste došli na Hajduka, stvari bi bile drugačije. Nemojte da vam ikad kažu da pojedinac ne može napraviti promjenu.

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Miroslav Slafhauzer/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 07:14