StoryEditorOCM
Hajdukuz rub bazena

Hajdukov predsjednik Ivan Bilić u maksimirskoj loži u zanimljivom ‘društvu‘, je li trebalo biti obrnuto?

Piše Sport SD
13. rujna 2024. - 20:58

Nije lako ovih dana predsjedniku Hajdukove uprave Ivanu Biliću. Svašta se izdogađalo, a s obzirom na dugi niz loših sezona ‘bijelih‘ nije baš sve njegov krimen. Nagomilalo se toga, a onda je puklo. Zasad je teško reći da se dobro snašao, ali pričekajmo još malo.
Sada je u Maksimiru, naravno, iz lože navija i strepi. Pobjeda bi donekle popravila atmosferu. Pobjeda u derbiju u bilo kojim okolnostima je pravi lijek, a pogotovo kada su kola ovako krenula nizbrdo na početku sezone, kao što se dogodilo Hajduku.

Podsjetimo, Bilić je na kormilo splitskog kluba došao krajem travnja, nakon što je smijenjen Lukša Jakobušić. Predsjednik Nadzornog odbora Hajduka Aljoša Pavelin izjavio je kako su u klubu tražili drugačijeg, a ne boljeg predsjednika, još uvijek dešifriramo što bi to točno trebalo značiti, ali u trenutku je zazvučalo značajno.

A prije nego se izabrao i objavio Ivan Bilić, u javnosti je iscurilo ime našeg bivšeg vaterpolskog vratara Josipa Pavića, danas državnog tajnika u Ministarstvu turizma i sporta. No, ta se priča nije realizirala, a zanimljiv je kadar uhvatio fotoreporter CROPIX-a sada na Maksimiru. U krupnom planu Bilić, a iza njega lagano zamućen baš Josip Pavić. Bi li bilo bolje da je obrnuto? I je li Pavić bio prva želja Pavelina i ostalih ‘nadzornika‘? 

image

Ivan Bilić, naravno i Velimir Zajec, a u pozadini Josip Pavić

Damir Krajac/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 20:58