StoryEditorOCM
Hajdukemisija stadion

Jedan igrač posebno je oduševio Ješu: ‘Hajduk ima puno rezervi, mislim da će doći k sebi‘

Piše Sport SD
5. veljače 2024. - 08:44

U HTV-ovoj emisiji ‘Stadion‘ stručni komentator bio je Vedran Ješe, tema je bila 21. kolo SuperSport HNL-a. Rijeka je vodeća momčad hrvatskog prvenstva, ispred Hajduka i Dinama koji ima utakmicu manje. Ješe je prokomentirao derbi na Opus Areni gdje su Osijek i Hajduk odigrali neriješeno.

- Veliki hendikep imao je Hajduk zbog izostanaka četvorice igrača, pogotovo Livaje bez koga Hajduk ima mali postotak pobjeda. I veće ekipe bi osjetile nedostatak takvih igrača. Derbi kao derbi je bio zanimljiv, ne pretjerano atraktivan za gledati, ali borben i živ. Bilo je dosta trke i duela, a na kraju realna podjela bodova.

Svi ističu da Hajduk ne stvara mnogo prilika.

- Hajduk koji je pobjeđivao s 1:0 nije stvarao puno prilika. Igraju pametno i zrelo, pokušaju zabiti jedan gol pa se zatvaraju, u većini slučajeva se tako zatvara i čuva rezultat. Dolaskom Brekala i tih igrača možda se digne kvaliteta i Hajduk počne stvarati više šansi.

image

Vedran Ješe

Jure Mišković/Cropix/

Nikola Kalinić ga je oduševio, a za Brekala ne sumnja da će biti veliko pojačanje Hajduka.

- Bit će dobro pojačanje za Hajduk. Brekalo? Ne treba se trošiti riječi za njega. Trebat će mu vremena, ali radi se o iznimnom pojačanju.

Sljedeći su protivnici Hajduka su Slaven Belupo, Rudeš i Varaždin.

- Trebaju sigurno popraviti igru, vraćaju se ozlijeđeni igrači. Kadar je jači s povratkom igrača, neki igrači su van forme, ima puno rezervi u ekipi i mislim da će doći k sebi, rekao je Ješe.

Više pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 12:34