StoryEditorOCM
HajdukDaleko od vrha

Juniori Hajduka stopama seniora. Poslije poraza u derbiju na Poljudu, prvog nakon deset kola, prijeti im treće mjesto

Piše Sport SD
24. svibnja 2024. - 14:07

U derbiju 29. kola juniori Hajduka minimalno su na Poljudu poraženi Rijeke. Jedini gol na susretu zabio je Šimun Butić u 32. minuti.

Na pomoćnom igralištu stadiona na Poljudu "bijeli" su odigrali pretposljednji ligaški ogled ove sezone. Trenutak odluke dogodio se nakon što je Butić šutirao s ruba kaznenog prostora. Lopta se odbila od bloka i u visokom luku je prevarila vratara domaćeg sastava. Obje momčadi imale su izglednih prigoda. Rijeka je zabila i nakon sat vremena igre, ali je pogodak poništen zbog zaleđa. U finišu su obje momčadi mogle do pogotka, pravo je čudo kako nije bilo još golova. 

Juniori Hajduka trenera Zlatka Jerkovića nastupili su u sastavu: Pavela, Hodak (od 4. Fridl), Shahini (od 36. Perajica), Pavić, Begonja, Lončar, Bobanović, Skoko (od 59. Žeravica), Bačić, Durdov, Carev (od 69. Zudin).

Dinamo je novi prvak sa 71 bodom i utakmicom manje, Hajduk ima 60, Lokomotiva 58 bodova i odigrani susret manje. Zbog ovog poraza mogli bi "bijeli" završiti prvenstvo na trećoj poziciji, sada više nemaju sve u svojim rukama u borbi za drugo mjesto. U posljednjem kolu Hajduk je idućeg vikenda gost Kustošije.

 

Standings provided by Sofascore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 14:46