StoryEditorOCM
Hajdukbit će krcato

Karte za Hajduk na Apašu ‘planule‘ u deset minuta, ostalo još malo ulaznica, a evo kako se može do njih

Piše Sport SD
15. listopada 2024. - 10:57

Ako je bilo sumnje sad je više nema, koprivnički stadion Ivan Kušek Apaš bit će pun u nedjelju. Iako je do utakmice ostalo još pet dana rasprodan je prvi kontingent ulaznica koji je pušten u online prodaju. Naime, jutros u 9 sati Slaven Belupo je pustio u prodaju 1100 ulaznica za utakmicu protiv Hajduka koje su prodane u manje od deset minuta. 

Kako navode iz kluba to su četiri rasprodana sektora, a kad pridodaju još i gostujući jasno da se prodalo oko 1470 ulaznica te još kad se pridoda oko 600 godišnjih to je preko 2000 na ukupni kapacitet stadiona od oko 3200 gledatelja. 

Jasno je i da ima još ulaznica, ali nema sumnje da će biti rasprodane prije početka utakmice. Karte se neće prodavati na dan utakmice zbog uputa policije, ali hoće dva dana ranije, točnije u petak. Tako domaći navijači i svi oni koji nisu uspjeli doći do online ulaznica mogu preostale kupiti u pretprodaji koja počinje na blagajni 1 podno tribine u petak od 14 sati i trajat će do 17 sati. Ako kojim slučajem i nakon toga ostane koja karta pustit će se u online prodaju, a iz Slaven Belupa naglašavaju a se ulaznice na blagajnama kupuju isključivo uz osobnu iskaznicu.

Inače cijena ulaznice je 20 eura, za članove kluba je 10, a za djecu do sedam godina je 5 eura uz uvjet da je kupljena barem jedna ulaznica za odraslu osobu.

Utakmica 10. kola HNL-a između Slaven Belupa i Hajduka je na rasporedu od 16 sati. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 18:29