StoryEditorOCM
Hajduksupersport hnl

Kreće prodaja ulaznica za posljednju utakmicu sezone, Bijeli gostuju u Kranjčevićevoj, evo prilike za revanš

Piše Sport SD
23. svibnja 2024. - 07:41

Danas u 8 sati u Odjelu za članstvo na Poljudu počinje prodaja ulaznica za utakmicu Lokomotiva - Hajduk koja je na rasporedu u subotu 25. svibnja s početkom u 19:10 u posljednjem kolu SuperSport HNL - javlja Hajduk.hr

Za navijače Hajduka na raspolaganju je istočna tribina, a prodaja traje do četvrtka u 20 sati. Prodaja ulaznica je personalizirana, stoga je prilikom kupnje ulaznice potrebno predočiti osobnu iskaznicu, a jedna osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica.

Bez obzira na ishod ovog susreta Hajduk će se zonu završiti na trećem, a Lokomotiva na petom mjestu SuperSport HNL. U dosadašnjih 35 kola Bijeli su osvojili 65 bodova, dok je Lokomotiva na 51. 

image
Ronald Goršić/Cropix

U posljednjoj utakmici hajdukovci su na Poljudu svladali Goricu rezultatom 2:1. Pogotke za Bijele postigli su Trajkovski i Pukštas. Lokomotiva je u zadnjem kolu odigrala 3:3 na gostovanju kod Rudeša. 

U dosadašnja tri međusobna ogleda u aktualnoj sezoni Hajduk je najprije slavio na Poljudu s minimalnih 1:0, zatim je u Kranjčevićevoj bilo 1:1, a posljednji susret odigran u ožujku u Splitu završio je pobjedom gostiju od 2:1. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Antonio Škobić iz Osijeka. VAR sudac je Ivan Bebek iz Rijeke i asistent VAR suca je Luka Pajić iz Rijeke. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 14:43