StoryEditorOCM
Hajduktrenersko oko

Luka Treći od ‘Ajduka pogodio u srž problema: Sve proizlazi iz loših rezultata

Piše Slaven Alfirević
11. rujna 2024. - 22:33

Luka Bonačić na najnovije događaje gleda kroz trenerske očale, da je rezultat bolji, bila bi i atmosfera bolja, smatra Luka Treći od ‘Ajduka (poslije Kaliterne i Peruzovića), a kad izostane prava igra i rezultat (rano ispadanje iz Europe), onda se pojavi nervoza.

Bonačić ima svoje viđenje:

- Nikola Kalinić je momak “ok”, treba ga uvažavati, a očito ga nisu do kraja uvažavali što nije lijepo, pa je sve puklo. Morao je imati veću podršku.

No, moram reći i da mi je sportska politika Hajduka pomalo sumnjiva, odnosno imam primjedbe, još od ranije, od onog... Minčelakosa (nepravilno ga Bonačića izgovara, a misli se dakako na Nikoličiusa, op. a.) i ne znam kako uopće prave balans momčadi.

Prošle sezone koliko su samo lijevih krila nadrobili, Sahiti, Dajaku, Brekalo, Kleinheisler i Perišić, a i Benrahou je igrao na toj poziciji, a sad je bilo jasno da je potreban napadač, a ne recimo Rakitić kojega su doveli. Rakitiću svaka čast, ali treba napadač, a ne on, a kasnije su htjeli i Tomu Bašića, pa kad nije uspjelo i Selahija, kako čitam.

Hej, momak, a gdje ćeš s tim zadnjim veznima, koliko ih mislite uzeti, ionako ste prebukirani na sredini terena... Tu se ogledalo neiskustvo, trebalo je napadača dovesti. Loša je selekcija momčadi, nema balansa, a onda iz toga izađu svi problemi i sve ovo na vidjelo što i nije baš trebalo... - smatra Luka Bonačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 22:37