StoryEditorOCM
Hajduksubota u 10 sati

Nakon dvije gostujuće pobjede juniori Hajduka na Poljudu dočekuju Rudeš: ‘Naš cilj se zna‘

Piše Sport SD
18. kolovoza 2023. - 11:23

Juniori Hajduka u subotu će odigrati prvu domaću utakmicu u novom prvenstvu. Bijeli su dobro startali, u brzopoteznom početku sezone u razmaku od četiri dana ostvarili su dvije gostujuće pobjede – najprije u Dugopolju, a potom i protiv Slaven Belupa. S uvodnim predstavama zadovoljan je trener Toni Golem - javlja Hajduk.hr.

- Kao što sam i najavio, utakmica u Dugopolju na samom startu bila je dosta teška, unatoč promašenom jedanaestercu uspjeli smo doći do tri boda i to je najvažnije. Protiv Slaven Belupa odlično smo ušli u susret i do 40. minute imali tri gola prednosti. Zadovoljan sam učinkom i vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

Sljedeći protivnik Bijelih je Rudeš, igra se na Poljudu.

- Pogledali smo obje njihove uvodne utakmice, kao i mi ostvarili su stopostotni učinak, a protivnici su im bili Kustošija i Dugopolje. Čvrsta su momčad, naprijed imaju nekoliko vrlo dobrih individualaca i opasni su iz prekida. Naš cilj se zna, igramo na Poljudu i želimo pokazati dobru igru i pobjedom potvrditi ova dva gostujuća uspjeha – zaključio je trener Hajdukovih juniora.

Susret Hajduk - Rudeš igra se u subotu s početkom u 10.00 sati, a možete ga uživo pogledati na Hajduk Digital TV .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 14:41