StoryEditorOCM
HajdukJoš je pod ugovorom

Ostaje li u Hajduku? Dok čeka svoju sudbinu hajdukovac ‘bilda‘ u teretani i igra drugi sport; a ima i najslađu podršku

Piše Sport SD
7. lipnja 2024. - 11:39

Leon Dajaku jedan je od hajdukovaca iznimno aktivnih na društvenim mrežama. Na svom profilu na Instagramu tako je objavio ‘story‘ u kojemu se vidi kako igra tenis kasno navečer kako je napisao. U društvu je svoje djevojke Leonie June, a s njima na terenu je i kćerkica Nava. U dječjim kolicima prati svoje roditelje, ne ispušta ih iz vida čak i na rekreaciji.

image

Leon Dajaku Instagram

Screenshot/instagram/leon Dajaku/

Za vrijeme pauze Hajdukovo krilo ne miruje. Prije toga objavio je fotografiju iz teretane, pa bi se moglo zaključiti da i dalje marljivo trenira. Ugovor s Bijelima veže ga do ljeta 2027. godine. U protekloj sezoni upisao je 25 nastupa, ali ukupno samo 898 minuta. Uglavnom je priliku dobivao s klupe, a zabio je četiri pogotka uz tri asistencije. Jedan je od onih koji se spominjao u kontekstu odlaska s Poljuda, no ugovor ga i dalje veže za Hajduk.

Secirali smo sve hajdukovce u debaklu od sezone: besmisleni transferi, drame s Instagramom, malonogometni veterani...

Što se događa na Poljudu, još jedan igrač izbrisao sve svoje fotografije u Hajdukovom dresu

image

Leon Dajaku Instagram

Screenshot/instagram/leon Dajaku/

U nekoliko utakmica ostavio je dobar dojam. S klupe je donosio svježinu i prodornost po krilu. Pri kraju sezone nije igrao zbog ozljeda. Zadnji nastup upisao je još 14. travnja u domaćem porazu od Osijeka (1:2) kada je odigrao 11 minuta, dok je posljednji gol zabio 17. veljače u gostujućoj pobjedi nad Rudešom (2:0). Njegova vrijednost po Transfermarktu iznosi točno milijun eura.

image
Bozidar Vukičević/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 01:44