StoryEditorOCM
Hajdukto je to

Ovo se čekalo, reakcija Torcide na ‘aferu Gattuso - Perišić‘; scena iz Kranjčevićeve sve govori, emotivna je publika

Piše S. A.
11. kolovoza 2024. - 18:46

Poklič podrške, uzvici odobravanja sigurno su napunili pluća i dodali adrenalin Hajdukovu treneru Rinu Gattusu. Kad se pojavio na travnjaku stadiona u Zagrebu, u Kranjčevićevoj ulici, zaorio se pljesak onog mirnijeg dijela Hajdukove publike koja se okupi na zapadu, bili su to povici sa zapadne strane.

- Ajmo Rino, upri! - i sve u tom stilu daje zapravo naznaku da se Hajdukova publika slaže s oštrim kursom Talijana koji nije prezao ni od toga da na ovu utakmicu ne dovede čak i jednog Ivana Perišića jer se oglušio o stroge regule discipline.

image
Nikola Vilic/Cropix

To je bilo dosta upečatljivo, pljesak Gattusu... Hajdukova publika je tankoćutna i reagira vrlo emotivno, lako se svrsta bez kompromisa u trenucima skandala.

Unatoč vrućini bilo je dosta publike, tražila se karta više za zapad, ali se i mogla naći u zadnji čas.

U sastavu Hajduku na klupi se pojavio Marko Capan, premda se priča o njegovoj ozljedi, pa nije putovao u Slovačku, dok mladi Luka Jurak sad izostaje s klupe, u pitanju je ozljeda mišića aduktora, radi se o istegnuću.

Sastav Hajduka onakav kakvog smo emitirali u nedjeljno jutro, bez Perišića, Sahitija, Lovre Kalinića od onih što smo ih u subotu očekivali, pa se do nedjelje dosta toga promijenilo.

Na tribinama u loži i dva nogometna baš veterana, oni vole gledati uživo. Dok sada i mnogi novinari čak pribjegavaju da gledaju susret na malim ekranima, te izvještavaju, dotle stara garda pohodi stadione, bili su tu vječni Zorislav Srebrić, te Ilija Lončarević, njih smo zatekli unatoč vrućini uživo na "malom derbiju". 

Nakon toga, i bakljada.

image

Torcida u Kranjčevićevoj

Slaven Alfirević Jr./
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 14:32