StoryEditorOCM
HajdukNeviđena navala

Perišić izaziva Livaju? Od petka kod navijača Hajduka vlada ‘Perišić-manija‘, evo koliko je dresova Omišanina prodano

23. siječnja 2024. - 16:59

Do ponedjeljka je već prodano oko 600 Hajdukovih dresova Ivana Perišića. U petak poslijepodne je na Poljudu i službeno predstavljen Perišić, a praktično odmah je krenula i pomama među navijačima za njegovim dresovima u Hajdukovim fan shopovima odnosno web shopu. Bio je to - ‘bijeli petak‘.

Prema dostupnim podacima od petka do ponedjeljka prodano je oko 600 dresova Hajduka s brojem 4 i prezimenom Perišić. A taj broj je tijekom današnjeg dana sigurno i osjetno dodatno ‘podebljan‘. Što nas onda tek čeka kada se Perišić nakon teške ozljede vrati nogometu i debitira za ‘bijele‘, nadamo se negdje u travnju, odnosno ako Hajduk do kraja sezone bude u borbi za naslov prvaka?

Za usporedbu prema podacima sa skupštine kluba održane u prosincu, tijekom 2023. godine je do toga trenutka bilo prodano ukupno 28.400 dresova Hajduka. A godinu ranije 2022. prodano je ukupno 21.637 dresova Hajduka. Najprodavaniji su očekivano bili dresovi Marka Livaje. Sada mu je rukavicu izazova u utrci za najprodavaniji dres Hajduka bacio Perišić.

image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:09