StoryEditorOCM
Hajdukružni incident

Povodom privođenja napadača na kapetana Hajduka, oglasila se policija, potraga za dvojicom huligana se nastavlja

Piše d.pe.
28. svibnja 2024. - 20:07

Kako smo već javili, zagrebačka policija je danas privela jednog od napadača na Filipa Krovinovića te nas je obavijestila da se radi o 37-ogodišnjaku, te da je kapetan Hajduka prijavio događaj u ponedjeljak i da se istraga i potraga za dvojicom huligana nastavlja.

"Danas je u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke doveden 37-godišnjak koji je uhićen s obzirom da se dovodi u vezu s ovim događajem dok se za dvjema osobama traga.

Ujedno ističemo da je u međuvremenu oštećeni podnio prijavu na području druge policijske uprave. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.", stoji u dopisu PU.

Podsjetimo, incident se dogodio u subotu nakon što je u Kranjčevićevoj odigrana utakmica između Lokomotive i Hajduka. Napad se dogodio u toaletu jednog zagrebačkog kafića koji se nalazi na Trešnjevci.

- Moramo istaknuti da ovaj nezapamćeni huliganski ispad nema veze s utakmicom Lokomotiva – Hajduk. Fizički napad doživio je nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj, a isključivi razlog je činjenica da je Filip igrač Hajduka - poručili su u priopćenju iz splitskog kluba dodajući kako očekuju sankcije za osobe čiji čin nema nikakve veze s navijanjem i sportskim rivalstvom.

Inače, ni Krovinović ni Hajduk nisu u nedjelju podnijeli prijavu, nego je PU ZG sama pokrenula istragu na temelju informacija u javnosti, a jučer je i to napravljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 12:27